Pe site-ul American Supercars a apărut recent un nou anunț de vânzare a unui supercar unic în felul său, un Dodge Viper modificat de compania McLaren Performance Tehnologies. Vehiculul a debutat în anul 2006 la Salonul Auto de la Detroit și după 12 ani de la lansare înregistrează un parcurs de doar 119 kilometri!

Supercarul special care a primit numele ASC Diamondback Viper, a fost pregătit de către compania American Specialty Cars, care se specializează în inginerie și modificarea automobilelor. Exteriorul Viper-ului se evidențiază prin culoarea albă Arctic White Pearl combinată cu accente de albastru și oranj pe unele elemente ale caroseriei. La fel au fost instalate jante forjate cu diametrul de 19 inch, o suspensie care coboară garda la sol cu 32 de milimetri și un eșapament din inox.

Sub capota lui ASC Diamondback Viper, se acunde un propulsor V10 de 8.3 litri volum, care a fost modificat de specialiștii McLaren și a fost echipat cu un sistem de injecție alcătuit din zece clapete individuale. Forța motorului cuplat la o cutie mecanică atinge indicele de 624 de cai putere.

Pe lângă propulsorul forțat, Viper-ul a primit și un set de panouri de caroserie din fibră de carbon, printre care se numără: capota, acoperișul, spoilerul din față și eleronul din spate, bara spate și prizele de aer laterale.

NICIUN COMENTARIU