În fiecare zi vedem tot mai multe supercaruri, limuzine premium și SUV-uri de lux care ar putea să te facă să te evidențiezi din trafic dar care costă o întreagă avere. Însă te-ai gândit vreodată că un Peugeot în caroseria break ar putea arăta la fel de special și să-ți ofere aceeași senzație de mașină care întoarce priviri?

În continuare îți prezentăm acest Peugeot 308 care a fost tunat la minim însă oferă o satisfacție estetică maximă. Din uzină acest station wagon nu este cu nimic special, dar în schimb reprezintă o mașină cât se poate de fiabilă și utilă. Cea de-a doua generație a modelului 308 a debutat în toamna anului 2013, iar un an mai târziu a câștigat premiul Mașina Anului în Europa, învingând modele cu mult mai scumpe precum BMW i3 sau Tesla Model S!

În 2017, modelul a avut parte de un mic facelift care oferea o capotă nouă, un spoiler și o grilă redesenată. Modelul poate fi comandat în mai multe tipuri de caroserie, inclusiv și break, sau cum i se zice oficial SW (station wagon). Cei mai pritențioși pot opta pentru versiunea sport, 308 SW GT. Aceasta presupune echiparea cu una din cele două motorizări: un diesel de 2.0 litri volum BlueHDI care dezvoltă 180 CP, sau un benzinar THP de 1.6 litri volum cu 225 de cai putere. Ambele motorizări lucrează în tandem cu o cutie automată cu 8 rapoarte!

Exemplarul din imagini reușește să impresioneze cu aspectul său exterior. Designul modern desenat de Peugeot, devine și mai plăcut alături de jantele marca VOSSEN și suspensia pe aer aftermarket. Jantele frumps aranjate în aripi sunt de model Vossen LC-105T cu diametrul de 19 inch finisate într-o culoare specială argintie.

La fel merită atenție și portbagajul suplimentar de pe plafon și suportul pentru biciclete din spate care pe cât se poate de bine se încadrează în stilul de tuning ales pentru acest minunat break.

În continuare vă invităm să apreciați pozele cu acest Peugeot 308 SW GT și să ne spuneți în comentarii dacă vă este pe plac acest model și ce părere aveți despre tratamentul de tuning pe care l-a primit.

NICIUN COMENTARIU