(FOTO) BMW X2 primește tratamentul AC Schnitzer! Modificările îi oferă un aspect exterior mai agresiv dar și un adaos de putere

103

Celebrul atelier de tuning AC Schnitzer, bine cunoscut pentru pachetele de tuning destinate modelelor BMW, a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru crossoverul X2! Nemții au lucrat atât la exterior cât și la capitolul tehnic al vehiculului german.

La exterior, specialiștii AC Schnitzer au revizuit bara frontală, prizele de aer au acum dimensiuni mai generoase, iar pragurile au fost restilizate. La posterior, în primul rând observăm un difuzor la bara de protecție și un eleron modificat atașat în partea de sus a ușii portbagajului. Plus la asta au fost instalate și terminații cu un diametru mai mare a sistemului de evacuare.

Reprezentanții atelierului de tuning spun că, clienții au posibilitatea de a alege jante din aliaj cu diametrul de 19 sau 20 de inch. Ce ține de interior, acolo găsim o serie de elemente și accesorii confecționate din aluminiu.

La capitolul tehnic, ar trebui să menționăm suspensia, care coboară garda la sol cu 35 de milimetri, pentru o manevrabilitate mai bună și o imagine în ansamblu mai sport. Pentru un plus de putere, cei de la AC Schnitzer au pregătit un pachet special de performanță destinat versiunii X2 xDrive20d. Acesta îi adaugă motorului diesel de 2.0 litri volum, un plus de 32 CP, pentru ca în final crossover-ul să dezvolte un total de 254 de cai putere.

NICIUN COMENTARIU