(FOTO) Brabus lansează pachetul de tuning Adventure pentru Mercedes-Benz G-Class!

268

Mercedes-Benz G-Class pare a fi unul dintre modelele îndrăgite ale tunerilor de la Brabus, astfel că nemții lansează un nou pachet de tuning pentru modelul celebru.

Noul tratament primește denumirea de Adventure și este dedicat versiunii Mercedes-Benz G 350d. Potrivit oficialilor atelierului, în urma îmbunătățirilor aduse, unitatea diesel de 3.0 litri volum va oferi 330 CP și 690 Nm, sau cu 44 de cai putere mai mult în comparație cu modelul de serie.

În această ordine de idei, resursele motorului fiind gestionate de o transmisie automată cu nouă rapoarte și un sistem de tracșiune integrală, accelerarea de la 0-100 km/h se va desfășura în 7.2 secunde, iar viteza maximă va atinge pragul de 202 km/h.

Pachetul Adventure presupune și o serie de modificări la exterior. Astfel, cei de la Brabus enumeră următoarele îmunătățiri: prize de aer mai mari, protecții suplimentare confecționate din fibră de carbon, o capotă modificată și lumini suplimentare. Ariprile laterale sunt evazate, iar jantele Monoblock R cu dimetrul de 20 de inch sunt încălțate cu anvelope dedicate pentru off-road. Tot pentru ieșirile pe drum accidentat, Brabus a pregătit o suspensie modificată și o gardă la sol mai generoasă cu 40 de milimetri.

NICIUN COMENTARIU