(FOTO) Brembo vine la Geneva cu etriere personalizate care ar putea să devină o nouă fiță în materie de tuning!

105

Tendințele în industria tuningului se schimbă impresionant de repede. Însă unele trucuri folosite în tuning revind cu o periodicitate de câțiva ani. Un exemplu clar sunt luminile neon pe care le vedeam la începutul anilor 2000, care acum treptat încep să-și recapite popularitatea.

Acum, Brembo decide să readucă în vogă etrierele cu print și se prezintă la Salonul Auto de la Geneva cu o serie de etriere cu totul și cu totul speciale!

Culoarea roșie a etrierelor direct ne duce cu gândul la vestitul producător de frâne Brembo. Tituși compania din Curno a decis să vină cu un produs mai proaspăt și neobișnuit pentru clienții săi. Astfel compania italiană aduce la Salonul elvețian etriere cu printuri precum: animal print, plant print ori camouflage. Acestea fiind doar trei dintre cele nouă modele diferite alese de Brembo pentru customizarea etrierelor. Din păcate, aceste opțiuni în materie de design reprezintă la moment doar niște concepte.

Dar cine știe, poate dacă acestea vor prinde priză la public, vom fi martorii unei adevărate revoluții, când un producător care de-a lungul istorii sale a folosit doar culori monocroomate, va oferi clienților finisaje exclusive pe gustul fiecăruia.

NICIUN COMENTARIU