(FOTO) Cea mai extravagantă Toyota Avalon din lume pregătită pentru SEMA Show este de vânzare!

179

Vehiculele tunate special pentru a fi expuse în cadrul celui mai mare Salon de Tuning al planetei SEMA Show, rar ajung să fie de vânzare. Acum însă, doritorii au o ocazie rară, să procure un show car adevărat!

Deobicei, atunci când modelele prezentate la SEMA sunt scoase la vânzare clienții se bat între ei, dar nu și de această dată. Din păcate, această Toyota Avalon proiectată pentru ediția din anul 2005 a celebrului SEMA Show, cu disperare încearcă să-și găsească un proprietar.

Nu la fel se poate spune, ce este drept, si despre aceasta Toyota Avalon. Proiectata special pentru editia din anul 2005 a celebrului SEMA Show, berlina japoneza incearca cu disperare sa isi gaseasca un nou proprietar.

Berlina japoneză se prezintă cu o caroserie finisată în două culori, bare de protecție remodelate și un set de jante din aliaj. Per general aceasta are un design mai puțin reușit, dacă ar fi să ne dăm cu părerea. Poate din acest motiv și nu își găsește un stăpân?

Alte detalii exterioare includ o grilă supradimensionată a radiatorului, un eleron pentru portbagaj și portiere fără mânere. La interior găsim piele bicoloră și o unitate audio marca Kenwood.

În ceea ce privește motorizarea, sub capotă găsim un benzinar V6 de 3.5 litri volum care nu a primit absolut nici o îmbunătățire. Totodata, livrarea valorilor maxime către roți se realizează în continuare printr-o cutie automată cu cinci rapoarte.

La final vă spunem că, anunțul de vanzare a respectivei Toyota Avalon, proiectată special pentru SEMA Show 2005, scoate la iveală un alt element interesant. Berlina japoneza are un parcurs de doar 270 km!

Dacă vă întrebați care ar fi prețul acestui show car, atunci aflați că această ”operă de artă” se vinde cu preț de 25.000 de dolari. Scump sau ieftin? Vă lăsăm pe voi să ne spuneți în comentarii!

NICIUN COMENTARIU