O dată cu apariția lui Mercedes-Benz GLE Coupe, fanii constructorului german s-au bucurat că au primit un model potent care să facă față concurenței cu BMW X6. Într-un final SUV-ul devenind extrem de popular pe piața auto mondială.

Însă precum se știe, automobiliștii înrăiți mereu au încercat să se evidențieze din trafic și să întoarcă priviri. Astfel GLE Coupe a primit o gamă întreagă de pachete de tuning de la cele mai diverse ateliere auto, unele accentuând performanțele tehnice iar altele modul în care acesta arată.

Totuși exeplarului din imaginile de mai jos îi putem cu siguranță oferi titlul de cel mai straniu sau deocheat Mercedes-Benz GLE Coupe tunat. Caroseria SUV-ului a fost vopsită într-o culoare violetă și ”înfrumusețată” cu un set de elemente decorative, care par a fi confecționate din fibră de carbon. Interiorul este tapițat cu piele galbenă și verde, fapt ce îi oferă automobilului un contrast și mai straniu.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, iar internauții au criticat dur acest tuning neobișnuit. Voi ce părere aveți? I se potrivește oare unui Mercedes această gamă de culori?

NICIUN COMENTARIU