(FOTO) Cel mai extrem Audi Q8 semnat Lumma Design! Tuning-ul care împarte fanii în două tabere

211

Audi a decis în anul 2018 să se facă auzit în segmentul SUV-urilor Coupe, acolo unde BMW X6 și Mercedes-Benz GLE Coupe își disputau prima poziție. Producătorul din Ingolstadt a făcut-o cu Q8, un SUV premium cu un interior luxos și un design exterior pe care nu prea poși să-l treci cu vederea.

Nemții de la Lumma Design, în stilul lor caracteristic, au simțit că este loc de mai bine, așa că au lansat un pachet de tuning extrem pentru cel mai scump SUV din gama Audi. Botezat CLR 8S, acesta propune, în primul rând, cateva elemente estetice, inclusiv o bară față, un ornament pentru capotă, patru terminații pentru sistemul de evacuare, un difuzor de aer și două eleroane.

Clienșii pot alege din doua versiuni de jante: unele cu diametrul de 22 de inch și 10 spițe sau altele mai mari, de 24 de inch, finisate în culoarea negru mat.

Prețul acestui pachet de tuning este încă necunoscut, dar tunerul german a precizat totuși că sunt disponibile și câteva îmbunătățiri pentru interiorul Q8-ului, dar și câteva modificări la nivelul trenului de propulsie.

NICIUN COMENTARIU