Batman și Superman, au devenit de-a lungul anilor cei mai apreciați eroi din universul DC Comics. La fel ca și omul liliac, eroul de pe planeta Krypton a adunat milioane de fani din toată lumea, unii dintre care nu se limitează doar la haine și accesorii pentru a arăta lumii cine le este personajul preferat.

Însă, se pare că noi am indentificat cel mai mare fan al lui Superman, care și-a achiziționat un Tesla Model S. Bărbatul, originar din Statele Unite ale Americii a vopsit caroseria EV-ului într-o nunață de albastru, iar elementele de la exterior în culoarea roșie.

Aceeași combinație de culori o vedem și la interior, însă aici ea este inversată, nuanța predominantă fiind cea roșie, care a fost atribuită scaunelor, fețelor de uși, părții de jos a planșei de bord și volanului. Deloc surprinzătoare, este prezența faimosului S, logo-ul se regăsește în tetiere și pe covorașe. La fel simbolul celebru se proiectează pe asfalt în momentul în care se deschid portierele.

Fiind vorba de o Tesla Model S, aici trebuie să menționăm că vehiculul din Silicon Valley, este prezent în varianta extremă P100D. Asta înseamnă că motoarele electrice accelerează EV-u de la 0-100 km/h în mai puțin de 2.5 secunde, performanțe de care Superman cu siguranță s-ar mândri!

NICIUN COMENTARIU