(FOTO) Celebrul atelier Liberty Walk lasă supercarurile de o parte și se apucă să tuneze Gelandewagen-ul!

122

Cunoscuți grație proiectelor sale de tuning a supercarurilor, japonezii de la Liberty Walk au decis să-și extindă puțin afacerea și să lanseze pachete de tuning destinate SUV-urilor, iar cel mai recent proiect al lor este acest G63 AMG.

Pachetul de îmbunătățiri poate fi comandat și în afara granițelor Japoniei și include mai multe elemente estetice, iar clientul poate opta pentru unul dintre cele trei materiale: FRP (plastic întărit cu fibră de sticlă), CFRP (plastic întărit cu carbon) sau fibră de carbon. Acesta din urmă este cel mai scump și costă 23.890 de dolari!

Mașina din imaginile care urmează, este echipată cu pachetul complet, ceea ce înseamnă că are inclusiv capota din carbon cu priză de aer încorporată, jantele supradimensionate și terminațiile pentru sistemul de evacuare. Pentru cei care vor să cheltuie mai puțini bani există și o variantă simplificată care costă 19.560 de dolari, dar care nu include câteva elemente din carbon, sau versiunea de bază.

Aceasta costa 12.000 de dolari, dar vine fără capotă și acea prelungire a plafonului, care ține loc de aripa spate.

Fiind vorba despre un G63 AMG de generație veche, înseamnă ca sub capotă regăsim un propulsor V8 Twin-turbo de 5.5 litri volum. Acesta este în continuare în varianta stock și dezvoltă 571 de cai putere și 760 Nm cuplu din uzină. Transmisia este una automată cu șapte rapoarte astfel că accelerarea 0-100 km/h durează 5.3 secunde. Viteza maximă este limitată la 209 km/h din motive de siguranță.

NICIUN COMENTARIU