(FOTO) Celebrul rapper Drake și-a achiziționat un Rolls-Royce Phantom unic! Vezi cum arată

436

Limuzina din imagini, un Rolls-Royce Phantom tunat de Mansory, a fost recent achiziționat de rapperul american Drake, susține șeful studioului Driving Emotions, Tony Bet. Vehiculul este finisat în două culori, negru și bej.

În locul logo-ului original Rolls-Royce, statueta „The spirit of Ecstasy”, a fost instalată o bufniță de aur cu ochi de diamant. Înlocuirea logo-ului se explică prin faptul că bufnița este o pasăre totem și mascota oficială a rapperului.

Imaginile cu limuzina tunată au fost publicate pe contul oficial de Instagram a lui Tony Bet, iar internauții au scris în comentarii că acestă bufniță unică ar costa mai scump decât însuși mașina. Printre alte elemente care diferă modelul tunat de unul stoc, se numără alte blocuri optice LED și un body kit special.

Rolls-Royce-ul a păstrat sistemul de propulsie, reprezentat de un motor V12 de 6.75 litri volum, capabil să dezvolte un total de 571 CP și 900 Nm, puterea căruia este gestionată de o transmisie automată cu opt trepte marca ZF.

Acesta este deja al doilea Rolls-Royce din garajul lui Drake. Pe lângă cele două limuzine britanice, artistul mai deține unul dintre cele 99 de exemplare Mercedes-Maybach G650 Landaulet, un Mercedes-Maybach S600 Pullman, Mercedes-Benz SLR McLaren, McLaren 675LT, Bugatti Veyron, Bentley Continental și un Ferrari LaFerrari!

NICIUN COMENTARIU