(FOTO) Este unul dintre cele mai rare modele Brabus! Unii nu l-au văzut nici pe imagini

822

Pe lângă modelele luxoase pline de piele, aur, jante cromate și motoare forțate, cei de la Brabus construiesc și ediții limitate care te lasă cu gura căscată. Un exemplu este proiectul Brabus E V12 „one of ten”, pe care celebrii tuneri germani l-au asamblat doar în zece exemplare!

La momentul lansării edișiei limitate, fiecare exemplar era scos la vânzare constra sumei de 500.000 de euro! Acum, unul dintre cele zece modele de înaltă performanță își caută un nou stăpân, iar prețul este de doar 149.500 euro, extrem de mic dacă ar fi să-l raportăm la costul inițial și raritatea vehiculului.

Specigicațiile tehnice la fel impresionează. Așa cum putem înțelege din denumirea proiectului, sub capotă se ascunde un V12 Bi-turbo de 6.3 litri volum, care livrează 800 CP și 1.400 Nm exluziv punții spate! În aceste condiții, accelerarea de la 0-100 km/h durează 3.7 secunde, cifră oferită de proprietarul actual. Pentru exercițiul 0 – 200 km/h are nevoie de 9.9 secunde, iar viteza maximă este de 370 km/h.

La capitolul design, punctul forte îl reprezintă exteriorul, acolo unde în primul rând observăm capacele aerodinamice din carbon ale roților de pe axa spate. La interior este folosită formula deja tradițională a celor de la Brabus, tapițerie din piele, scaune individuale și inserții de alcantara pentru partea superioara a bordului.

NICIUN COMENTARIU