Danton Arts Kustoms este un atelier de tuning din Franța, care se pare că se specializează pe construcția celor mai extreme și curajoase proiecte. Una dintre creațiile lor recente este un Lamborghini Espada care a fost transformat într-un hot rod și se vinde la moment contra sumei de 750.000 de dolari!

Însă tunerii nu se opresc doar la aceste performanțe și au decis să creeze un nou proiect care te lasă fără cuvinte! Francezii lucrează acum la construcția unui Porsche 911 Cabrio (997), care atunci când va fi gata va arăta exact ca în imaginile render de mai jos.

Dacă să nu ne oprim la modificările exterioare, care privind în imagini înțelegem că vor fi mai mult decât extreme și vor include: aripi evazate, un roll cage și multe altele, acest Porsche 911 va fi echipat și cu un motor monstruos HEMI V8 montat în față!

Din câte observăm, proiectul este de abia la început, însă francezii de la Daton au reușit deja să înghesuie propulsorul american în partea frontală a sportacurlui.

Nu se știe data exactă pe care și-o propun specialiștii atelierului pentru finalizarea acestui proiect inedit, dar cu siguranță va mai dura ceva timp având în vedere că panourile caroseriei vor fi sculptate din metal de la zero. În plus, vorbim și de multe alte piese făcute la comandă, inclusiv jantele din aliaj și scaunele de tip scoică.

NICIUN COMENTARIU