Celebră pentru proiectele sale de tuning care oferă vehiculelor un look de temut și o putere monstruoasă, casa de tuning Manhart a pregătit un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru SUV-ul Lamborghini Urus.

Din uzină, motorul V8 Bi-turbo de 4.0 litri volum, proiectat de Lamborghini dezvoltă 650 de cai putere și 850 Nm. Mulțumită pachetului pregătit de Manhart, unitatea pe benzină oferă acum 812 cai putere și 980 Nm. Tratamentul dezvoltat de tunerul nemțesc include o unitate de control cu un software nou, turbine modificate și un sistem de evacuare îmbunătățit. Totodată, Manhart spune că a operat o serie de modificări și la nivelul transmisiei automate cu opt rapoarte.

Versiunea de serie a SUV-ului italian poate accelera de la 0-100 km/h în 3.6 secunde, viteza maximă fiind de 305 km/h. Din păcate, la moment, reprezentanții atelierului Manhart nu au oferit informații ce vizează viteza maximă sau timpul necesar pentru sprintul de la 0 la 100 km/h.

La capitolul de modificări estetice, Manhart a pregătit o serie de accesorii pentru caroserie fabricate din fibră de carbon și un set de jante de 21 de inch cu design special!

NICIUN COMENTARIU