Tuneii germani de la Lumma Design au publicat în premieră randări cu noul pachet de tuning destinat celui mai luxos SUV de la AUDI, Q8! Acesta include o serie de elemente aerodinamice și va fi disponibil începând cu vara anului 2019.

În anul 2018, cei de la Audi au prezentat modelul absolut nou Q8. Deoarece în gama SUV-Coupe își disputau supremația BMW X6 și Mercedes-Benz GLE, constructorul din Ingolstadt a decis să se facă și el auzit și să preia o bucată din clienții care optează pentru un vehicul din acest segment.

Așa precum și era de așteptat, cel mai luxos SUV din istoria companiei Audi, a intrat deja în atenția tunerilor, care oferă pachete de îmbunătățiri atât la nivel de design cât și a părții tehnice. Iar cea mai recentă ofertă vine de la Lumma Design, primele randări ale cărea ne dau posibilatatea să vedem ce pregătește tunerul german.

Avem spoilere față/spate noi, aripioare aerodinamice montate pe extremitățile barei față, priza de aer din carbon pe capotă, praguri, aripa spate montată deasupra hayonului, difuzor de aer din fibră de carbon, patru terminatii pentru sistemul de evacuare și jante în diferite dimensiuni, de 22, 23 sau 24 de inch.

Toate elementele pachetului vor fi disponibile nu mai devreme de vara acestui an cu excepția jantelor care pot fi comandate deja. Lumma Design le pune clienților la dispozitie și distanțiere, pentru un aspect mai lat.

Tunerul german are cateva idei și pentru interiorul lui Q8. În randări apare o tapițerie din piele bicoloră cu model diamantat, însă oferta Lumma este mai stufoasă de atât. Până la urmă, imaginația clienților este singura limită!

Sigura veste proastă este că Lumma Design nu oferă, cel pușin la moment, îmbunătățiri de ordin tehnic, pentru acestea trebuind să te adresezi altor tuneri, spre exemplu nemților de la ABT Sportsline.

NICIUN COMENTARIU