(FOTO) Mercedes-AMG GLC 63 S primește tratamentul Brabus și oferă 600 de cai putere și 800 Nm!

117

Celebrul atelier de tuning Brabus, a pregătit un pachet special de performanță și un body kit aerodinamic regțndit pentru Mercedes-AMG GLC 63 S. În versiunea de bază, motorul V8 biturbo oferă 510 cai putere și 700 Nm. Însă tunerul german propune pe lângă modificările estetice și un plus semnificativ de putere!

Cu ajutorul pachetului de resoftare PowerXtra B40 600, unitatea pe benzină este forțată să dezvolte 600 de cai putere la 5.800 rpm și 800 Nm între 1.750 și 4.500 de rotații pe minut. Conform reprezentanților Brabus, în urma modificărilor aplicate, crossover-ul de performanță este capabil să accelereaze de la 0-100 km/h în doar 3.6 secunde, adică cu 0.2 secunde mai rapid față de versiunea de serie, iar viteza maximă a fost limitată electronic la 300 km/h.

Brabus propune pentru Mercedes-AMG GLC 63 S și o evacuare specială care oferă și un regim special ”prietenos cu vecinii”, numit Coming Home, dar și setări speciale pentru suspensie care coboară garda la sol cu până la 30 de mm.

La capitolul exterior, Brabus a pregătit o serie de elemente din fibră de carbon și jante din aliaj cu design special cu diamentrul de la 19 până la 22 de inch, la care pot fi comandate anvelope speciale produse de Continental, Pirelli sau Yokohama. La interior, clienții pot alege pachetele speciale Brabus care includ elemente îmbrăcate în piele sau Alcantara și accesorii din aluminiu. Atât pachetul de performanță, cât și modificările oferite la nivel exterior pot fi comandate și pe versiunea AMG GLC 63 S Coupe.

NICIUN COMENTARIU