Japonezii de la Toyota sunt prezenți în aceste momente la cel mai mare eveniment de mașini tunate din lume SEMA Show. Niponii au venit cu mai multe exemplare Corolla Hatchback tunate de diferite ateliere din SUA. Iar unele din ele îți aduc aminte despre celebra serie de jocuri Need for Speed!

Oficialii companiei Toyota au apelat la diferite ateliere de tuning din SUA pentru a modifica noua Corolla Hatchback. Noi însă vă vom relata despre două din toată multitudinea de modele prezentate de niponi.

Americanii de la Muscle Tuner Automotive s-au gândit să-i aducă un omagiu modelului legendar Toyota AE86. Corolla celor de la Muscle Tuner Automotive are o grafică exterioară care te duce cu gandul la acel AE86 Trueno din desenul animat Initial D, dar și elemente aerodinamice confecționate din aluminiu. la fel sunt prezente jantele din aliaj, o admisie custom, evacuare dreaptă și un sistem de injectie cu protoxid de azot.

Al doilea proiect a fost numit Super Street Corolla și nu se laudă cu atâtea modificarile estetice. Totuși este echipat cu un set de jante Volk Racing, frâne Willwood, câteva elemente din fibră de carbon și o caroserie finisată în culoarea roșie. La capitolul îmbunătățiri tehnice, avem o suspensie sport, admisie custom și un sistem de evacuare cu patru terminații.

Însă această Corolla mai are ceva deosebit și anume neoane. Renumita metodă de tuning de la începutul anilor 2000, care a devenit populară odată cu apariția filmului Fast and Furious și a jocului Need For Speed Underground. Se pare că moda pentru neoane se întoarce, acestea fiind văzute în ultimul timp pe mai multe mașini de la diferite evenimente de tuning de rang înalt.

 

NICIUN COMENTARIU