Mercedes-Benz ML este unul dintre cele mai vândute și apreciate SUV-uri premium de pe piața second-hand. Dar ce te faci dacă cu disperare îți dorești un astfel de model dar nu prea își ajung bani de el. Receta o vezi în cele ce urmează.

Fabricată în anul 2006, această Kia Sorento de prima generație a fost modificată la maxim, în așa fel ca după câteva operații estetice să arate ca un Mercedes ML. Cel puțin asta scrie în anunțul de vânzare și se vede în imaginile postate de vânzător. Prețul acestei podoabe este unul destul de accesibil, doar 3.500 euro

SUV-ul corean este echipat cu un motor diesel de 2.5 litri volum, capabil să dezvolte 180 de cai putere. Puterea generată este livrată către ambele punți prin intermediunl unei cutii manual cu cinci rapoarte și un sistem de tracțiune integrală. Totodată bordul indică un parcurs de 230.000 de kilometri.

Mercedes-ul corean dispune de climatizare automată, salon din piele, scaun pentru șofer cu reglare electrică, cruise control și navigație 3D. Îl puteți achiziționa la București, tot acolo aveți șansa să negociați prețul pentru acest exemplar unic de felul său. Anunțul de vânzare îl găsiți AICI!

NICIUN COMENTARIU