Hamann, compania de tuning cunoscută lumii întregi pentru dragostea și fidelitatea față de brandul BMW, tocmai a prezentat un nou pachet de modificări pentru noul Seria 5 în versiunea de caroserie Touring. De costă atât de mult și ce include, aflați chiar mai jos.

Despre specialiștii acestui atelier se poate spune că nu iubesc să se evidențieze cu culori stridente, iar faptul că au ales din nou un BMW în culoarea neagră nici nu mă miră. Ori probabil că cei de la Hamann iubesc BMW-ul doar în astfel de nuanță de vopsea, cine știe. Cert este că nu au dat greș deloc, iar cu ajutorul bodykit-ului, suspensiei ce coboară garda la sol cu câțiva centimetri, dar și jantelor de 21 de inch, germanii au reușit să îi adauge și mai multă eleganță dramatică noului G31 (Touring).

Cât pe ce să uit, că nu este un 520d, cum și-ar fi imaginat unii ci un 540i xDrive, iar asta înseamnă că sub capotă se ascunde propulsorul de 3.0 litri cu șase cilindri în linie ce livrează transmisiei automate cu opt rapoarte nu mai puțin de 340 PS. Iar pe lângă cai putere, tracțiune integrală și frumusețe exterioară, acest cinciar se poate lăuda și cu o listă de dotări foarte bogată.

Volan cu încălzire, sistem de direcție activ, transmisie sport, acces keyless, packetul M Sport, cameră video pentru mersul în marșarier, cârlig pentru remorcare retractabil, acoperiș panoramic, scaune și bancheta spate cu încălzire, sistem audio Harmann Kardon, Apple CarPlay, BMW Gesture Control, hotspot pentru Wi-Fi, PDC, navigație, faruri cu LED adaptive, fază lungă automată, display multifuncțional, head-up display, Driving Assistant Plus și încă multe, multe, multe altele!

Astfel se explică și faptul că prețul se ridică la 104.900 de euro, cu toate taxele incluse și desigur pachetul de modificări estetic de la Hamann. Cine a spus că mașinile de familie sunt urâte?

 

NICIUN COMENTARIU