Iată cum poți transforma un Mercedes-Benz vechi în Rolls-Royce!

659
Rolls Royce fals

Dacă nu ai bani de un Rolls-Royce, un tînăr din Kazahstan te poate ajuta. Cu doar 3000 euro și un Mercedes vechi, devii proprietarul unui Phantom.

Ingeniozitatea unora nu are margini. Un tînăr din Kazahstan, pasionat de mașini, demult visa la un Rolls-Royce. Cum lipsa de bani era un impediment, acesta a hotărît să-și construiască propriul Phantom.

Rolls Royce fals

A luat ca donor un Mercedes-Benz E300 în caroserie W124 care, după spusele lui, ale cele mai asemătoare linii ale caroseriei și se potrivește cel mai bine.

Rolls Royce fals

Timp de mai multe luni acesta a lucrat asupra mașinei în garajul său și a cheltuit circa 3000 euro. Inițial, a modelat părțile caroseriei din plastelină pentru ca mai apoi, să le înlocuiască cu unele din fibră de carbon.

Rolls Royce fals

Rezultatul este unul remarcabil, mașina seamănă foarte mult cu orignalul. Are și portiere cu deschidere identică ca la un Phantom. La interior și sub capotă însă, nu a intervenit.

Rolls Royce fals

Astfel, acesta declară că în scurt timp va mai construi unul, pentru vînzare și că mai are multe precomenzi.

Rolls Royce fals

Autoritățile declară însă că, mașina nu poate fi exploatată pe drumurile locale.Autoturismul nu corespunde unei mașini din uzină pentru că a suferit schimbări radicale asupra caroseriei, respectiv, exploatarea unui asemenea autoturism este interzisă conform legii.

Rolls-Royce-fals-9 Rolls Royce fals Rolls Royce fals Rolls Royce fals Rolls Royce fals

NICIUN COMENTARIU