Nu ştim din ce punct de vedere, dar noul Bentley Bentayga în versiunea de uzină nu prea îi satisface pe cei de la KahnAutomobiles. Ceva nu îi ajunge, iar acel „ceva” i-a fost atribuit acum, după o serie de modificări.

Acest „adaos” culinar, este înmagazinat într-un pachet de tuning ce a primit şi un nume oficial, Le Mans Edition. SUV-ul britanicilor are cam puţine tangenţe cu celebra cursă de anduranţă, iar din acest motiv sunt curios să vedem ce au făcut tunerii ca să îşi atribuie această inscripţie împreună cu eticheta de 227.734 de dolari, cât costă maşina.

Versiunea diesel a lui Bentayga a primit o nouă nuanţă de vopsea pentru exterior, negru mat, care ar trebui să adauge mai multă dramă pachetului stilistic de modificări. Cel din urmă include o buză proeminentă pentru bara faţă, jante supradimensionate de 23 inch în diametru, finisaje negre pentru grila radiatorului şi accente de piano black pe dungile transversale de pe acoperiş. Veţi remarca şi măsuţa pentru camping, ataşată de hayon, care de fapt are rolul unui spoiler (noi credeam că e altceva).

Culoarea neagră domină şi la interior, unde vedem tapiţeria cusută într-un stil aparte, 3D Herringbone şi bineînţeles logo-ul celor care îţi iau banii din buzunar pentru o asemenea operă de artă.

 

NICIUN COMENTARIU