Cât de ușor sunt modificate supercarurile italiene din Sant’Agata Bolognese am văzut de nenumărate ori. Conversia turbo pentru aceste exotice fiind una dintre cele mai răspândite. Iată că nici mașina din imagini nu este o excepție.

Ajuns pe mânile celor de la TR3 Performance, V10-le italian a primit o pereche de turbosuflante care duc Huracanul direct în zona hypercarurilor. Asta deoarece puterea totală a urcat la 850 de CP, iar o asemenea frumusețe nu putea fi ascunsă de ochii lumii. Motiv pentru care probabil, au decis să îl lase fără bara spate, pozând în fundul gol și cu ce are mai scump la vedere.

Încălțările însă, au fost principalul motiv pentru care mașina asta a apărut în obiectivele aparatelor foto, iar bijuteriile ce le poartă sunt de la ADV.1. Numite ADV5.2 M.V2 CS, aceste jante modulare din două bucăți și cu dimensiuni de 9J×20-inch pe față, cu 12.5J×21-inch pe spate, adaugă și mai multă personalitate taurului de pe capotă!

Apropo de capota fața. Dacă mai devreme în acest compartiment, puteai adăuga un ghiozdan pentru mica ta vacanță, acum nici măcar o pălărie nu îți încape. Asta deoarece, un imens intercooler stă deja instalat!

NICIUN COMENTARIU