Larte Design a elaborat un nou pachet de tuning pentru Infiniti QX60

89

După ce au probat ideile de tuning pe un Infiniti QX50 și Maserati Levante, iată că cei de la Larte Design au decis să-și extindă portofoliul cu un nou model, Infitini QX60, numit ”Missuro”.

Finisat într-o nuanță albă de vopsea și combinat cu accete de negru lucios, SUV-ul niponilor a primit acum o doză mărită de sportivitate cu noul bodykit Larte Design. Missuro, așa cum spuneam că l-au poreclit designerii, a primit un spoiler față revizuit ce face pereche bună cu pragurile laterale și fusta spate. Mult mai pronunțate și mai agresive decât ce oferă producătorul, elementele de caroserie sunt combinate și cu un set de jante bi-colore.

Parte a filosofiei Larte Design, cam toate elementele aftermarket adăugate imită formele de V, cartea de vizită a atelierului. Privit din spate, veți observa că bara spate găzduiește și un nou sistem de evacuare marca Remus. Tot aici Larte a inclus și noi lumini de stop, în stilul F1.

În ce privește motorizarea, unitatea V6 pe benzină de 3.5 litri a rămas neatinsă și produce numai 300 PS (295 de cai putere) și 366 Nm de cuplu motor, cuplat la transmisia de tip CVT.

NICIUN COMENTARIU