Larte Design vine cu o ofertă de tuning pentru proprietarii de X3, X4 și X5

428

Noua linie de design și tuning Larte Performance, este dedicată celor mai populare SUV-uri din gama BMW la moment, X3, X4 și X5, toate cu codul de caroserie G.

Larte Design era mai mult ocupată cu dezvoltarea de pachete de tuning pentru mărci ca Mercedes-Benz, Maserati, Range Rover, Lexus și chiar Tesla. Dar iată că le lipsea sarea și piperul, deci au luat în calcul și clienții mărcii bavareze. Pentru ei Larte Design și-a dedicat timpul și efortul în a da naștere de noi creații.

Modestia nu e pentru Larte. ”Cele mai bune idei, cele mai avansate tehnologii de producție și experiența bogată LARTE Design, transformă acest crossover într-o adevărată operă de artă”. Cam asta au avut de spus de spre X5.

Elemente finisate în bronz, pe interior și exterior, difuzor în bara spate, finale evacuare din aluminiu, fibră de carbon, eleron pe hayon, spoiler pentru bara față, praguri laterale și jantele de 22 de inch sunt câteva din elementele propuse de Larte Design.

Și ca să vă dați seama, abordarea nu e foarte diferită la X3 și X4. Iată de ce nu ne vom repeta în cuvinte, ci mai degrabă vă lăsăm să răsfoiți pozele!

NICIUN COMENTARIU