Celebrul atelier de tuning Brabus a prezentat în cadrul unui eveniment special de la Monaco, pachetul de modificări 700 Widestar dedicat ultimei generații Mercedes-AMG G63. Specialiștii atelierului au adus modificări la capitolul design și au pregătit un pachet special de performanță.

Pentru un exterior mai agresiv, cei de la Brabus au optat pentru jante cu diametrul de 23 inch „Platinum Edition”, la fel au fost instalate lumini suplimentare pe plafon și o serie de elemente pentru caroserie vopsite în negru. Sistemul de evacuare cu patru terminații a fost modificat, aripile au fost redesenate, iar la posterior a fost adăugat un eleron.

Din uzină, Mercedes-AMG G63 este echipat cu un propulsor V8 Bi-turbo de 4.0 litri volum, care livrează 585 CP și 850 Nm cuplu motor. Cei de la Brabus au forțat motorul în așa fel că acum, acesta dezvoltă 700 CP și 950 Nm!

Puterea propulsorului este transmisă către roți de o cutie automată cu nouă rapoarte și un sistem de tracțiune integrală. Astfel, accelerația de la 0-100 km/h acum are loc în doar 4.3 secunde, viteza maximă fiind limitată electronic la pragul de 240 km/h.

NICIUN COMENTARIU