Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe primește tratamentul Brabus! Motorul V8 dezvoltă acum 800 CP și 1.000 Nm pentru a umili definitiv rivalii

130

Mercedes-AMG a prezentat noul AMG GT 4-Door Coupe în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2018. Acum, modelul constructorului german a primit un tratament special din partea tunerului celebru Brabus.

Ținta celor de la Brabus a fost versiunea AMG GT 63 S 4Matic+. În versiunea standard, motorul V8 de 4.0 litri volum, oferă 639 CP și 900 Nm. Grație tratamentului aplicat de specialiștii din cadrul casei de tuning, acum unitatea benzinară generează 800 CP și 1.000 Nm! Noile valori au fost obținute mulțumită unor turbine noi și a unui software special.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în doar 2.9 secunde, adică cu 0.3 secunde mai rapid comparativ cu versiunea de serie. Viteza maximă este limitată electronic la 315 km/h, aceeași valoare fiind trecută și în dreptul versiunii de serie.

La capitolul design, tunerul Brabus propune o serie de accesorii de caroserie fabricate din fibră de carbon. Nemții au pregătit prize de aer mai generoase, un spoiler frontal restilizat, un difuzor spate modificat și praguri noi. De asemenea, sistemul de evacuare a fost și el modificat și propune patru terminații revizuite.

Tunerul german oferă jante cu diametrul de 21 de inch pe puntea față și de 22 de inch pentru puntea spate, iar garda la sol poate fi coborâtă cu încă 25 de milimetri pentru un comportament dinamic și mai bun.

NICIUN COMENTARIU