Mercedes-AMG S63 Coupe a fost tunat la maxim de Brabus și scos la vânzare cu aproape 340.000 de euro!

418

Celebrul atelier de tuning s-a apucat de ultima generație al lui Mercedes-AMG S63 Coupe, pentru a-l tuna în stilul specific doar pentru ei, cu note de lux și sport. Vehiculul a primit pachetul de modificări B40S, astfel motorul V8 a fost forțat să dezvolte circa 800 de cai.

Mercedes-AMG S63 este unul dintre cele mai puternice și totodată luxoase coupe-uri prezente pe piață în acest moment. Ba mai mult, la capitolul lux și confort nu prea are rivali în segment, astfel reprezentând opulența în tot sensul cuvântului. La un preț de aproape 200.000 de euro, în dependență de piața pe care se vinde primești o adevărată bijuterie, iar dacă mai ai bani să îl modifici, e tocmai cazul să apelezi la specialiștii Brabus.

Pentru a îi scuti de mai multe cumpărături și a economisi timp, atelierul de tuning propune clienților săi un S63 AMG deja gata tunat cu nouă kilometri parcurs contra sumei de 337.824 de euro. Acesta oferă un sistem de evacuare custom, un body kit cu elemente din carbon, frâne mai performante și jante cu diametrul de 21 de inch ce poartă denumirea Monoblock M.

La capitolul interior, îți vor fugi ochii pentru a observa n grabă toate detaliile tratate cu mare atenție și profesionalism. Salonul este tapițat cu piele naturală de nuanță deschisă, scaune cu ventilare, praguri iluminate și pedalier din aluminiu. Toate acestea adăugându-se la complectația extrem de bogată cu care este dotat automobilul din uzină.

La nivel tehnic, tunerul german se laudă cu pachetul B40S care include două turbosuflante noi și un ECU modificat. Datorită acestor îmbunătățiri, motorul V8 Bi-turbo de 4.0 litri volum, este forțat să dezvolte 800 de cai putere și 1.000 Nm cuplu motor. Astfel coupe-ul de lux accelerează de la 0-100 km/h în doar 3.1 secunde și atinge o viteză maximă de 300 km/h.

NICIUN COMENTARIU