Nissan GT-R50 by Italdesign intră pe linia de asamblare! Motor V6 Bi-turbo de 720 CP și producție de doar 50 de unități

188

Anul 2018 a devenit unul special pentru Nissan și casa de design Italdesign. Cele două companii au sărbătorit 50 de ani de colaborare și cu această ocazie au decis să dezvolte conceptul Nissan GT-R50 by Italdesign!

Varianta de pre-serie a sportcarului a fost prezentată în luna decembrie 2018, tot atunci japonezii au deschis și lista de precomenzi pentru modelul special de performanță.

Noul Nissan GT-R50 by Italdesign va fi asamblat într-un număr limitat de doar 50 de unități, fiecare dintre care urmează a fi construit conform cetințelor viitorilor posesori. Acum, reprezentanții Nissan declară că au început producția modelului, astfel că livrările vor începe deja în vara anului 2020.

Cei de la Nissan spun că vor aduce un exemplar al modelului exclusiv la evenimentul Nismo Festival, care se va defășura pe circuitul Fuji International Speedway în data de 8 decembrie. Fanii din Europa vor avea ocazia să admire modelul Nissan GT-R50 by Italdesign, debia în luna martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Nissan GT-R50 by Italdesign este echipat cu o unitate V6 Bi-turbo de 3.8 litri volum, care dezvoltă 720 CP și 780 Nm! Prețul anunțat de Nissan pentru un exemplar GT-R50 by Italdesign este de 990.000 de euro fără taxe!

NICIUN COMENTARIU