Noua Supra devine preferata tunerilor! Vezi cel mai recent body kit destinat modelului nipon

268

Noua generație Toyota Supra a fost așteptată de fani ani buni, de asta nici nu ne miră faptul că după lansare modelul nipon a fost cumpărat de tunerii din întreaga lume pentri a-i aduce modificări atât tehnice cât și estetice.

Cel mai recent body kit este prezentat de americanii de la Evasive Motorsports. Oficial proiectul tunerilor va debuta la începutul lunii noiembrie în cadrul celebrului show de tuning SEMA.

Pentru moment, pentru a capta interesul publicului, cei de la Evasive Motorsports publică primele imagini render cu body kit-ul evazat pregătit pentru Supra MK5.

Acesta este alcătuit dintr-o bară față regândită, un splitter, praguri remodelate, un difuzor de aer la bara spate și un eleron de dimensiuni generoase. La fel, din oferta tunerilor face parte o suspensie ce coboară garda la sol și terminații mai mari ale sistemului de evacuare.

Vehiculul care apare în imaginile render este încălțat cu un set de jante din aliaj finisate în culoarea aurie. Însă aceasta este doar una dintre multiplele jante pregătite pentru comercializare.

Amintim că, noua Supra este construită pe un șasiu comun ce îl împarte cu noul BMW Z4, dealtfel împreună folosesc și același motor în șase cilindri de 3.0 litri volum pregătit de BMW, care generază 340 CP și 500 Nm.

NICIUN COMENTARIU