Noul BMW X5 a ajuns pe mâna tunerului AC Schnitzer. Cuvintele sunt de prisos!

641

Nu știu dacă mi-a plăcut vreodată mai mult un X5 tunat, așa cum este ultima generație a SUV-ului bavarez, modificat de specialiștii casei de tuning AC Schnitzer.

Cel mai bine vândut model de SUV BMW în Moldova, favoritul în clasă, tocmai a primit o nouă schimbare la față, semnată de AC Schnitzer. Deși nu foarte multe la număr sunt modificările, efectul acestora este maxim. Cât de puțin are nevoie totuși noul X5 pentru o prezență de neuitat! Un set de jante, garda la sol micșorată și un bodykit corect lucrat, îți asigură ieșirea din anonimat oricând.

Și ce conține acest bodykit? Întâi de toate o buză dedicată petru bara față, compatibilă cu pachetul M Sport, praguri laterale evazate, spoiler hayon, prize de aer pe capotă, extensii aripi și o inserție/protecție pentru bara spate. Aici se adaugă setul de jante la alegere, din trei opțiuni, dar cu mărimi ce se respectă, minim 22 inch!

Garda la sol, este micșorată cu ajutorul arcurilor sport, ce reduc din înălțimea SUV-ului cam 25 de mm, însă contribuie semnificativ la manevrabilitate și stabilitate, nemaivorbind de cum arată. La fel ca și distanțierele opționale de 12 mm, care măresc ecartamentul, îți asigură alt comportament în curbe și desigur, vizual îl fac să pară mai lat noul G05.

Interiorul, care ne interesează cel mai puțin, a primit câteva accente de aluminiu și logo-urile AC Schnitzer. Iar sub capotă, inginerii au anunțat că pregătesc îmbunătățiri tehnice pentru versiunile X5 M50i și X5 xDrive30d, despre care însă, ne va povesti mai multe ceva mai târziu.

NICIUN COMENTARIU