Novitec. Când un Lamborghini Urus devine banal iar 650 de CP sună ca ”prea puțin”!

295

Ce faci când nu îți ajung performanțele de uzină? Apar primile idei de tuning! Iar dacă ai și bani suficienți cât să le realizezi o să vezi că sunt și oferte suficiente.

Una din ofertele puse la dispoziția proprietarii de Lamborghini Urus vine de la Novitec. Pentru ei tunerul german a dezvoltat un bodykit aerodinamic menit să te scoată din anonimat atunci când mergi la întâlnirile săptămânale de pasionați. Bonus, emblemele Novitec au și un mesaj de livrat, ”aici deja nu mai sunt 650 de cai putere”!

În funcție de buzunar și preferințe, Novitec oferă pachete de upgrade care să îți ducă performanțele motorului la 750 și chiar 782 de cai putere. În cazul ultimului, accelerația de la zero la prima sută durează 3.3 secunde iar viteza maximă se ridică ușor la 310 km/h.

Kit-ul de exterior, însumează vreo 14 părți componente realizate cu mare precizie și testate în tunelul aerodinamic, iar de instalarea acestora se pot ocupa doar câteva ateliere în toată lumea. Germanii nu au încredere decât în reprezentanțele lor.

Jante de 23 de inch și carbon dezgolit sunt alte opțiuni de bifat aici, iar dacă nuanța de vopsea îți pare puțin cam plictisitoare, Novitec vine și cu o paletă de 72 de culori pe care să ți le aplice pe mașină.

NICIUN COMENTARIU