Novitec suflă cu o nouă viață peste Maserati Levante

235

Un bodykit grațios, cu un nume grațios Levante Esteso V2, pentru un SUV elegant, Maserati Levante și desigur de la o firmă de tuning care nu, nu o vom numi tot elegantă ci mai degrabă celebră.

Novitec întotdeuna a ales mașini mai rafinate și mai deosebite, exotice în felul lor, cărora să le aplice propriul tratament în ce privește tuningul. Iată de ce Maserati Levante nu este deloc întâmplător în atelierul Novitec, iar ceea ce au reușit să facă de data aceasta ne amintește de tuningul de adineaori.

Esteso V2 este o evoluție a kitului de tuning prezentat în urmă cu câțiva ani. Esteso înseamnă extins, iar într-o altă formă de traducere Levante vrea să ne spună că pe lângă bodykitul nou, a adus și un plus de cai putere.

V8-ul de 3.8 litri twin-turbo, poate scoate acum 624 PS în loc de 590, cât avea până acum, iar cuplul motor a ajuns de la 730 Nm la 820 Nm. Cu îmbunătățirile aduse, Maserati Levante sprintează acum de la zero la prima sută în 3.8 secunde, cu 0.3 mai rapid decât modelul de uzină.

În ce privește însă kit-ul de exterior, acesta poate fi instalat practic pe orice versiune, Gran Sport, GTS sau Trofeo. Include extensii aripi, bare față și spate modificate, praguri evazate, jante de 22 de inch, aplicații speciale pe capotă și eleron hayon.

Adițional, un modul special de control al suspensiei, poate coborî garda la sol a mașinii cu încă 25 de mm, iar distanțierele de 10 și 15 mm lățime măresc ecartamentul mașinii, contribuind astfel la o prezență scenică impunătoare.

NICIUN COMENTARIU