Mercedes-Maybach S 650 este cu siguranță una dintre cele mai exclusiviste modele pe care le poţi cumpăra astăzi, în cazul în care îţi poţi permite preţul care depăşeşte ușor cifra de 200.000 de euro!

Iar atunci când îți dorești un astfel de model exclusiv, dorința de a-l personaliza este una firească. Deoarece configuratorul oficial Mercedes nu e chiar suficient de plin de dotări individuale, tunerii vin în ajutorul proprietarilor.

Cei de la Carlex Design sunt de părere că germanii nu reuşesc să-i satisfacă pe pretenţioşii clienţi ai unui Mercedes-Maybach S 650, aşa că le-au sărit în ajutor cu Mercedes-Maybach Aurum Edition by Carlex. După cum sugerează numele, caracteristica principală a acestui model pregătit de polonezi este un interior care folosește o mulțime de elemente din aur.

Modelul folosit ca bază pentru acest tuning exclusiv este Mercedes-Maybach S 650 cu o caroserie finisată în culoarea Obsidian Black, care din uzină primește interiorul din piele Designo Exclusive. Preţul final nu a fost comunicat, dar vorbim de o cantitate obscenă de aur adăugată unui model cu un preţ care depăşeşte 252.000 de euro în configuraţia folosită de Carlex Design.

Cât despre performanţele tehnice, limuzina în continuare folosește unitatea V12 de 6,0 litri volum, care dezvoltă 630 CP, fără a fi cumva modificat de tunerii polonezi. Mercedes-Maybach Aurum Edition by Carlex poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde şi atinge viteza maximă limitată electronic la 250 km/h.

NICIUN COMENTARIU