Suzuki Jimny, reinterpretat de Wald International, pentru cine nu are bani de Gelandewagen

248

Tunerul japonez, Wald International, au venit cu un nou pachet de tuning pentru cel mai proaspăt model de Suzuki Jimny. L-au butezat Black Bison, și iată de ce.

În primul rând pentru că e negru, absolut peste tot, ”din cap până în picioare”. Și Bison i se trage probabil de la noul look, atât de fioros, cu toate că Bison este des întâlnit în portofoliul celor de la Wald și putea fi doar o altă coincidență.

Ce-a de-a patra generație a offroader-ului japonez, care i-a adus porecla de G-Class în miniatură, se aseamănă acum și mai mult cu un Gelandewagen, după ce WI au copiat o mulțime elemente de design. Nu l-au putut face mai sigur pentru pasagerii săi, Jimny obținând doar 3 stele la EuroNCAP, dar asta e altă poveste, acum vorbim exclusiv de look.

Rezultatul modificărilor aplicate îl puteți vedea în pozele de mai jos, dar ca să știți, avem un nou spoiler față, lumini LED peste tot, o grilă a radiatorului redesenată, capota cu prize de aer, aripi evazate, jante noi, anvelope de teren și mici retușuri estetice care să confere un aer de bad boy noului Jimny.

NICIUN COMENTARIU