T5-ul Multivan cu motor de Porsche și o rezervă de 580 de cai putere, este de vânzare acum!

1068

Nemții și-au amintit că sunt buni la tuning și modificări și au zis că e bine să ne ramintească și nouă acest lucru. Iar cu exemplarul de mai jos, va trebui să îi credem pe cuvânt.

E banal deja să modifici mașini puternice de fabrică sau cele exotice. La fel de banal cât poate fi și tuningul pentru mașinile din clasa premium cu motoare diesele de 2.0 litri. Iată de ce un proiect atât de îndrăzneț îți poate rupe filmul și să te ducă în anii cei buni, anii adevăratului tuning.

Volkswagen T5 Multivan, în acest sens este chiar cobaiul perfect, pe care să pui experimente. Cuvântul respectiv ”experiment” a se înlocui acum cu unitatea de 3.6 litri pe benzină, preluat de pe Porsche 911 Turbo. Acest motor dezvoltă în jur de 580 de cai putere însă poate fi ușor dus chiar și până în 800 de CP.

Bineînțeles asta numai dacă o vrea clientul, caz în care se poate modifica și transmisia, optând pentru o trecre de la tacțiune pe puntea spate la cea integrală. Dacă te mulțumești și cu pachetul de start, nu îți rămâne decât să găsești 139.800 de euro și să mergi în Germania să o cumperi.

Apropo, suma modificărilor, cu tot cu interiorul customizat, duce cam la 250.000 de euro, susține tunerul. Deci suma cerută acum o reducere bună de Crăciun!

NICIUN COMENTARIU