Toyota Supra primește tratamentul AC Schnitzer: 400 CP și 600 Nm pentru fratele nipon al lui BMW Z4

93

Atelierul de tuning AC Schnitzer este bine cunoscut pentru pachetele de tuning pregătite pentru modelele BMW. De această dată însă, tunerii uimesc publicul cu un tratament special dezvoltat pentru noua Toyota Supra, model dezvoltat de niponi în parteneriat cu BMW.

Pe piața din Europa, modelul sport al constructorului japonez este disponibil doar cu motorul de 3.0 litri volum în șase cilindri, pregătit de producătorul bavarez. În stoc, propulsorul oferă 340 CP și 500 Nm. Grație modificărilor aplicate de tuneri, benzinarul acum dezvoltă 400 CP și 600 Nm cuplu motor.

Din păcate, reprezentanții AC Schnitzer nu au oferit detalii care vizează timpul necesar pentru sprintul 0-100 km/h, care în condiții standard durează 4.3 secunde, nici valoarea vitezei maxime în acest moment nu este cunoscută.

Modificările continuă cu o suspensie resetată, care coboară garda la sol cu 15 mm. La fel, cei care vor opta pentru pachetul RS, vor primi amortizoare și arcuri noi, care coboară garda la sol cu 25 mm, pentru o manevrabilitate sporită.

La capitolul design, observăm un splitter negru, un eleron din carbon, prize de aer adiționale pe capotă și jante dintr-un aliaj special cu diametrul de 20 de inch.

NICIUN COMENTARIU