Un CADDY ca acesta nu ai mai văzut! Are motor de GOLF GTI, scaune scoică, rollcage și o mulțime de elemente din carbon

577

Modelele Volkswagen sunt bine cunoscute pentru flexibilitatea lor în materie de tuning, dar și industria de tuning este extrem de generoasă în oferte de modificări pentru vehiculele asamblate de constructorul din Wolfsburg

Acest Volkswagen Caddy a fost modificat de un atelier de tuning britanic și putem spune că urmează stilistica curentului de tuning numit Stance. Dubița, care din fabrica a venit echipata cu un motor TDI de 2.0 litri, a primit aripi evazate, o bară față modificată, grilă și prize de aer de la Golf, stopuri cu LED, iar ușile laterale au fost eliminate definitiv.

Pe lângă modificările estetice evidente, dubița are și câteva îmbunătățiri de ordin tehnic. Printre ele se numără un motor de Golf 5 GTI Edition 30 care acum dezvoltă 360 de cai putere, galerie de admisie HPA, filtru de aer VWR, down-pipe din aliaj Inconel, evacuare din titan, suspensie sport și ambreiaj performant.

Interiorul reprezintă o combinație de Porsche și Audi având în vedere că scaunele scoică au fost împrumutate de la un Boxster Spyder, fantele de aer de la RS3, iar butonul de avarii de la TT.

NICIUN COMENTARIU