Un Defender pentru bărbați adevărați, modificat masiv și cu un V8 de Chevrolet sub capotă

219

Dacă noile mașini nu sunt suficient de bune pentru tine, iar fiarele vechi îți par mai atrăgătoare, mai rezistente și mai sigure, atunci ai ajuns la adresa corectă.

Land Rover Defender Project Viper este dedicat persoanelor care vor ceva mai mult decât o caroserie rigidă și punți fixe. Tot ce nu le ajunge este însă un motor cu adevărat puternic care să facă față la orice apăsare bruscă a acceleratorului.

Pentru ei East Coast Defender a creat acest vehicul, construit pe baza lui D110 Pick-up, căruia i-au înfipt un motor de Chevrolet, legendarul V8 LS3. Doar că asta nu e tot. Practic de la vechiul Defender nu a rămas decât înfățișarea pentru că tot ce ține de suspensie, sistem de frânare, bare de protecție, scheletul exterior, faruri, lumini adiționale, troliu, toate acestea sunt absolut noi și unicate pentru fiecare proiect.

Până la urmă aceste modificări nu sunt doar plăcute ochiului, dar și absolut necesare în mediul în care va fi folosit monstrul cu 430 de cai putere. ȘI dacă tot vorbim de ce ”place ochiului”, vedeți și interiorul cu scaune sport, voan Momo, siste audio performant și camere video.

De-ar mai fi și prețul accesibil…
Cu siguranță că nu costă bani puțini, din moment ce suma poate fi împărtășită numai clienților interesați de această mașinărie.

NICIUN COMENTARIU