(VIDEO) Au cumpărat un avion privat și l-au transformat într-o limuzină de lux! Află cât costă cea mai neobișnuită limuzină din lume

233

Nișa limuzinelor ne uimește de fiecare dată cu proiecte care mai de care deocheate și modificate la maxim. Însă v-ați imaginat vreodată că la baza unei limuzine de lux poate sta un avion privat?

A primit denumirea de Limo-Jet și a fost construită de doi americani pasionați din Chicago, SUA. De curând constructorii limuzinei au apărit în fața camerelor și pentru a oferi noi detalii despre creația lor pe patru roți.

Din informațiile oferite aflăm că, la bază se află fuzelajul unui exemplar marca Learjet, iar dimensiunile limuzinei numără 12.8 metri în lungime și 2.5 metri în lățime. Totodată, faimosul proiect Limo-Jet cântarește nu mai puțin de 5.4 tone, în cazul erai curios. La fel trebuie să știi că avionul privat devenit limuzină de lux este complet street-legal.

La interior pot lua loc până la opt pasageri, plus șoferul. Aceștia se vor bucura de toate dotările de lux, inclusiv canapea din piele, iluminare ambientală și un TV cu ecran plat, de dimensiuni mai mult decât generoase.

Ba mai mult, proiectul Limo-Jet mai vine și cu o instalație audio capabilă să susțină un concert în aer liber, grație difuzoarelor montate la exteriorul fuzelajului.

Potrivit americanilor care au transformat avionul privat marca Learjet, intr-o limuzină de lux, costurile pentru construcție au depășit un milion de dolari! Iar cei ce vor dori să achiziționeze această limuzină, care cu siguranță o putem numi cea mai neobișnuită din lume, vor trebui să cheltuie peste cinci milioane de dolari SUA.

NICIUN COMENTARIU