(VIDEO) Audi în parteneriat cu ABT Sportsline încinge spiritele cu monstruosul RS6+ Avant Performance Nogaro Edition!

252

Compania Audi în parteneriat cu atelierul de tuning ABT Sportsline, au proiectat o versiune specială pentru modelul RS6 Avant Performance. Modelul de performanță a debutat la începututl anului 2018 sub numele de Nogaro Edition, produs într-un tiraj de doar 150 de exemplare.

Acum, pentru a încinge și mai mult spiritele, specialiștii ABT Sportsline scot pe piață o variantă și mai extremă. Aceasta a fost botezată drept RS6+ Avant Performance Nogaro Edition și a primit o serie de modificări atât estetice cât și tehnice.

La capitolul design, RS6+ a primit o serie de elemente aerodinamice la nivelul caroseriei confecționate din fibră de carbon, blocuri optice cu elemente interioare finisate în culoarea neagră și un splitter redesenat. Încă un element important al felului cum arată sunt și jantele noi care acum au un diametru de 22 de inch, față de 21 inch de pe versiunea de mai devreme.

Ce ține de performanțele thnice și dinamice, aici trebuie să menționăm motorul V8 de 4.0 litri volum, care a fost forțat să dezvolte 735 de cai putere și 920 Nm cuplu motor! Accelerarea acestui RS6+ de la 0 -100 km/h durează 3.1 secunde, față de cele 3.7 secunde necesare versiunii din care derivă.

NICIUN COMENTARIU