(VIDEO) Conduce zilnic un muscle car cu jante de 34 inch! Moftul l-a costat 100.000 de dolari

311

Industria tuning-ului nu obosește să ne impresioneze. Un exemplu recent este muscle car-ul patronului unui atelier de tuning. Bărbatul a vrut să se diferențieze de mulțimea mașininilor din trafic, iar pentru asta și-a încălțat mașina în jante uriașe!

Dodge Challenger este unul dintre cele mai celebre muscle car-uri construite vreodată. În prezent, acesta este disponibil pe piață chiar și cu un motor V8 supraalimentat care dezvoltă peste 700 de cai putere.

Piața tuning-ului pregătește oferte din belșug pentru cei care vor să-și modifice Challenger-urile. Începând cu pachete de performanță care forțează motoarele la peste 1.000 de cai putere, până la kit-uri aerodinamice evazate și jante de toate dimensiunile posibile și imposibile.

Corey Jones, este proprietarul unui atelier de tuning din statul american Illinois. Acesta a decis destul de logic că, atunci când îți dezvolți business-ul într-o industrie de tuning nu ai cum să ai o mașină obișnuită.

Astfel, omul nostru a investit circa 100.000 de dolari în al său Dodge Challenger. Printre modificări se numără o vopsea deosebită și o grilă a radiatorului regândită, însă jantele sunt cele care ies cu adevărat în evidență. Asta pentru că au diametrul de tocmai 34 de inch!

NICIUN COMENTARIU