(VIDEO) Cu 950 CP și 1250 Nm acest Mercedes-AMG GLC 63 S Coupe by GAD Motors distruge orice urmă de concurență

465

Cel mai nou și mai brutal SUV de serie de pe planetă, Lamborghini Urus, culege acum laurii. Dar oare poate fi el chiar cel mai rapid din lume, când știi că există așa mașini ca Mercedes-AMG și ateliere de tuning precum GAD Motors?

Nu punem la îndoială pedegree-ul noului URUS și nici faptul că este un adevărat monstru pe patru roți. Dar dacă privești în direcția altui producător, cum ar fi Mercedes-Benz și producția lor semnată AMG atunci poți cu ușurință distruge orice urmă de concurență în linie dreaptă. Cu o mică precizare, dacă înainte de toate, ai făcut o vizită la GAD Motors.

Pentru că aici iau naștere unele dintre cele mai demențiale proiecte din lume. Cazul de față, un Mercedes-AMG GLC 63 S Coupe, care sfidează legile fizicii! Tunerul german, a ridicat puterea V8-ului de 4.0 litri volum, turbo-aspirat, de la 510 CP și 700 Nm la limita de 950 CP și 1250 Nm de cuplu motor, atât cât să reziste și transmisia nu doar internele motorului pe benzină.

Iar cu asemenea performanțe, coupe-ul este capabil să accelereze de la zero la prima sută în numai 2.8 secunde, de la 100 la 200 kmh ajunge în 5.4 secunde și accelerația se întrerupe doar când atinge viteza de 300 kmh.

Toate astea cu o suspensie stock și anvelopele de fabrică, fără să trișeze la vreun capitol. Urmărește-i accelerația în acest videoclip și spune-ne că nu e fenomenal. (Momentul magic începe la minutul 1:40)

NICIUN COMENTARIU