(VIDEO) Deoarece nu mai știa cum să impresioneze, și-a instalat pe Lamborghini două țevi de evacuare de la CAMION!

343

Chiar dacă ai un Lamborghini care întoarce capuri atunci când trece pe stradă, e greu să impresionezi pe cineva într-o lume în care, în fiecare zi apar modele și tehnologii noi de la cei mai vestiți constructori auto și ateliere de tuning.

Anume din acest motiv, pentru a se evidenția din trafic, iar dacă cineva își mai ia un Lamborghini să nu fie asemănător, șoferii își modifică și personalizează vehiculele în diferite moduri. Unele mai modeste și nu într-atât de costisitoare, cum ar fi un schimb de jante, iar altele cu totul speciale, care implică schimb de motor, modificarea caroseriei cu ajutorul body kit-urilor, instalarea unei suspensii performante, etc.

Ei bine, dacă vi se pare că nimic mai neobișnuit decât un Lamborghini ”îmbrăcat” într-un body kit evazat nu există, atunci vă prezentăm acest monstru de peste Ocean!

Proprietarul acestui Lamborghini Gallardo a decis să uimească o lume întreagă și a modificat sistemul de eșapament a sportcar-ului său atribuindu-i două țevi de evacuare împrumutate de la un CAMION! Acum, felul în care arată mașina dar și sunetul rezonat de evacuare sunt incredibile!

NICIUN COMENTARIU