(VIDEO) Liberty Walk vs Morohoshi Crew: Tunerii s-au îmbrâncit și s-au înjurat la Salonul Auto de la Tokyo!

224

Salonul Auto de la Tokyo este probabil unul dintre cele mai îndrăgite evenimente a pasionaților de tuning pentru mașini. Printre mulțimea de ateliere care oferă modificări pentru vehicule se regăsesc la fel celebrele Liberty Walk și Morohoshi Crew!

Însă în acest an, concurența dintre cele două ateliere a ajuns la un nou nivel, reprezentanții companiilor la un moment dat mai că au ajuns să se bată chiar în preajma stand-urilor!

Potrivit unui martor ocular, care a publicat și un material video de la fața locului, cearta a început pe neașteptate. Cei de la Morohoshi Crew au început să tureze un Lamborghini tunat înainte de toți pentru a demonstra performanțele eșapamentului modificat. Însă lauda a durat prea mult timp și i-a enervat pe ceilalți tuneri.

De obicei, participanții evenimentului își turează bolizii după ce toți părăsesc centrul de convenții. În acest an însă, Morohoshi Crew nu au vrut să aștepte și au început gălăgia în timp ce avea loc un meeting final între companiile de tuning și clienți, unde erau prezenți și cei de la Liberty Walk.

În imagini vedem clar cum mai mulți reprezentanți ai Liberty Walk și alți organizatori ai Salonului Auto de la Tokyo îi roagă politicos pe cei de la Morohosi să se oprească din a tura motorul. La un moment dat, Morohoshi-san intervine în persoană între cele două Lamborghini SVJ și vorbește cu ei.

Ce a urmat vedeți în video de mai jos.

NICIUN COMENTARIU