(VIDEO) Ucraineii se laudă cu un Audi RS6 mai rapid decât Bugatti! De la zero la o sută în 2.5 secunde!

3034
Audi RS6 V8 4.0 TFSI Stage 3 Sprintech

Să fie asta săptămâna Audi? După ce am pulbicat mai devreme un video cu RS Q8, cel mai rapid SUV pe Nurburgring iată că aflăm și despre cel mai rapid Audi RS6 din Ucraina.

Acesta este ultimul RS6 produs vreodată și echipat cu motor pe benzină! Este și ultimul RS6 care să ascundă sub capotă un V8, twin-turbo și probabil ultimul RS6 construit vreodată, cu o rezervă colosală pentru tuning și modificări. Practic este favoritul tunerilor în ultima vreme, iar performanțele obținute sunt de-a dreptul șocante.

Compania Sprintech, din Ucraina, a modificat un astfel de RS6 (caroseria C7), însă nu a dezvăluit în totalitate puterea mașinii. Știm sigur însă că ascunde cel puțin 1.000 de cai putere și că a reușit să se impună la disciplina de Drag Racing în fața unor rivali de temut, din Polonia și Republica Moldova, obținând locul trei!

Accelerează acest break de la zero la prima sută în 2.5 secunde. Sfertul de milă îl poate parcurge în 9.71 secunde, iar viteza maximă la ieșire este de 233 km/h. Astea sunt rezultatele obținute pe pistă!

Într-un video publicat recent, ucrainenii au scos chiar mai mult de atât! Cum accelerează, cum se aude și cum arată în interior, vedeți video de mai jos.

https://www.facebook.com/sprintech.tuning/videos/388995338672899/

NICIUN COMENTARIU