(VIDEO) Vezi cum arată cea mai tunată NIVA din lume, sau ceea ce a mai rămas din ea!

589

Lumea tuningului nu ar fi atât de spectaculoasă dacă nu ar exista proiectele indedite ale rușilor, care deseori te lasă fără cuvinte. Și chiar dacă ne pare că am văzut deja de toate, fantezia tunerilor nu are granițe și vine din nou să ne uimească.

Cultura Stance implică o gardă la sol scăzută, o așezare frumoasă a roților față de aripi, jante scumpe și exclusive dar și o atenție mare la nivel estetic. Însă unii nu se prea complică să aibă grijă de frumusețe, ci încearcă să construiască un vehicul care chiar dacă arată stupid, ar atrage atenția mulțimii.

E cazul și acestei Lada Niva, proprietarul căreia declară cu mândrie că e cea mai joasă din lume. Iling Show este un canal YouTube care modifică mașini abandonate, iar pentru cel mai recent proiect al lor au ales celebrul off-roader Niva. După cum obsevăm în materialul video de mai jos, rușii au transformat modelul într-un lowrider extrem, practic fără gardă la sol.

O mare parte din caroseria mașinei a fost tăiată fără milă, iar roțile au fost poziționate mai sus de nivelul corpului, astfel că puntea din spate au ajuns practic în locul banchetei. În ceea ce privește roțile din față, acestea acum străpung capota, la fel ca și motorul.

NICIUN COMENTARIU