(VIDEO) Vezi în acțiune un Volkswagen Golf de 1.200 CP care a fost numit cel mai rapid vehicul cu cutie DSG

338

Un sleeper construit la baza vechiului Volkswagen Golf de generația a doua, a înregistrat un nou record pe distanța de 402 metri. Bolidul pregătit de atelierul de tuning Boba Motoring, a parcurs exercițiul de drag racing în doar 8,76 de secunde. Pentru o comparație, trebuie să știți că Dodge Challenger SRT Demon, are nevoie de 9,65 de secunde pentru a parcurge aceeași distanță.

Hatchback-ul care a atins viteza de 267,9 km/h la trecerea liniei de finiș, a fost numit ”Cel mai rapid Volkswagen din lume cu cutie DSG”. Golf-ul performanța căruia o putem savura în imaginile de mai jos, este echipat cu un propulsor de 2.0 litri volum înzestrat cu un turbocompresor marca Extrem Tuners și o chiuloasă specială pregătită de inginerii NG-Motorsports. Conform unor informații, acest Volkswagen Golf este capabil să ofere 1.200 de cai putere.

Pe lângă toate, mașina este echipată cu un sistem de tracțiune integrala 4Motion și o cutie robotizată cu dublu ambreiaj DSG DQ250, care a primit o resoftare specială.

Volkswagen Golf Mk2, pregătit de atelierul BOBA Motoring, are o masă totala de 1220 de kilograme și este capabil să accelereze de la 0-100 km/h în doar 2,1 secunde, iar de la 0-200 km/h în doar 5,4 secunde. Viteza maximă pe care o atinge, înregistrează 340 km/h!

NICIUN COMENTARIU