În cazul în care sunteți interesați în achiziționarea legendarului Mercedes-Benz 300SL Gullwing, va fi neaparat nevoie ca să aveți în contul bancar o sumă de cel puțin 1 milion de dolari!

La prețul cosmic se adaugă și faptul că pentru a procura un exemplar a renumitului Gullwing va trebui să căutați ceva timp și să duceți tratative cu casele de licitații. Ei bine, există în acest moment o alternativă destul de faină! Pentru o sumă mult mai mică, puteți deveni proprietarul unei replici de înaltă calitate a modelului 300SL, chiar acum la vânzare, prin Classic Driver, în Germania.

Primul lucru pe care l-am observat la această replică este că a fost construită plecând de la un model Mercedes-Benz SLK produs în anul 2000. Din acest motiv, dacă aruncați o privire la interior, vă dați seama care este adevărata identitate a mașinii, acesta fiind la fel ca pe prima generatie SLK, adică neavând nimic de-a face cu modelul 300SL.

Dacă radăcinile mașinii care a stat la baza construcției acestei replici sunt ușor de recunoscut privind în interior, la capitolul exterior lucrurile stau cu totul altfel! Defapt nu vom sta să vă obosim cu multe litere și vă prezentăm replica cu lux de detalii în imaginile care urmează.

 

NICIUN COMENTARIU