Ai grijă! Iată cum să licitezi pe COPART și să nu cumperi o mâță’n sac! Poți fi ușor amăgit

540

Sunt doar câteva site-uri de licitații din SUA, de unde conaționalii noștri importă mașini în Republica Moldova. Unul dintre ele, arhicunoscut, este Copart.com.

Mai există și IAAI sau alte platforme ca ADESA, CarsOnTheWeb, diferite site-uri internționale, însă Copart este unul dintre cele mai renumite, dacă vorbim de America. Și iată că deși, sunt Statele Unite, este landul promisiunilor și tuturor posibilităților, unde sunt mai mulți oameni cu sufletul mare și inima curată, se poate întâmpla astfel ca pe COPART, să îți iei cea mai mare țeapă vreodată!

Cum? Uite ca în exemplul care urmează. Am căutat să văd un BMW (eu doar din astea știu), cu parcurs, să fie accidentat anume, fără water/flood sau undercarriage și de dorit să fie undeva prin California, Los Angeles, că pe-acolo sunt cei mai mulți șmecheri, de diferite naționalități.

Și uite că după vreo oră de căutare, am găsit și pacientul. Un Seria 3 F30, ușor accidentat ”Front End” și care putea fi exact ceea ce căutam. În poze, arată destul de bine. Orice potențial client ar vedea doar faptul că trebuie efectuate mici reparații cosmetice, revopsiri parțiale și poate de mai schimbat ceva pe ici-colo, însă nimic grav. Un șurub, un plastic, se găsesc alea.

Odată cumpărat, abia acasă avea să descopere surpriza cea mare! Eu însă am verificat istoricul mașinii și am aflat că berlina din imagini, care astăzi poate fi cumpărată cu 8.500 de dolari, la Buy It Now (banul jos), a fost în trecut vândută de o companie de asigurări, pentru suma de 4.000 de dolari! Adică de două ori mai ieftin.

Însă nu asta e buba, ci faptul că mașina a fost accidentată mult mai grav decât se arată în imagini, iar cine a cumpărat-o, i-a aranjat un pic mutra și a scos-o din nou la vânzare, la un preț mult mai mare. Au și americanii, moldovenii lor!

O să las imaginile să vorbească de la sine, iar în cele două link-uri puteți analiza pe viu, cum arată mașina pe Copart și cum a fost de fapt la prima vânzare.

Iată cum o simplă verificare, făcută la timp și cu o sursă de încredere pe care AutoExpert v-o împărtășește cu mare drag, vă pot salva câteva mii de dolari!

Multă baftă să aveți!

NICIUN COMENTARIU