Ai un BMW dotat cu iDrive 7.0? Află cum transformi camerele video ale mașinii în camere de bord!

202

La începutul anului 2019, cei de la BMW au introdus o nouă funcție pentru iDrive 7.0 care se regăsește pe Seria 3, 7, 8, X5 și X7. Aceasta primește numele BMW Drive Recorder și folosește camerele surround ale modelor de mai sus și le permite să înregistreze imagini dimprejurul mașinei.

Opțiunea face parte din pachetul opțional Parking Assist Plus, iar materialele video înregistrate de camerele surround, au o durată de 40 de secunde. În caz de impact, sistemul salvează automat ultimele 20 de secunde înainte de coliziune și 20 de secunde de după incident!

Funcția poate fi activată prin meniul iDrive, iar videoclipurile din lista de redare pot fi vizualizate pe afișajul de infotainment sau exportate pe un stick USB extern.

La drept vorbind, calitatea videourilor nu este cea mai bună, dacă ar fi să o comparăm cu cea a camerelor de bord aftermarket care filmează în full HD. Însă dacă ai avut nefericirea să suferi un impact cu mașina, imaginile te-ar putea ajuta la stabilirea motivelor care au dus la provocarea accidentului și cine este de vină.

Cu toate acestea, dacă ai un model mai vechi de BMW și ai vrea să-ți activezi mai multe funcții care nu sunt disponibile by default, printre care:
✅Dezactivare/Activare sistem Start/Stop cu funcție memorare ultima setare aleasă*;
✅Închiderea oglinzilor și geamurilor de la cheie;
✅Km/h electronic pe board;
✅Activare Sport+;
✅Activare sport display;
✅Activare închidere automata oglinzi cand se încuie mașina;
✅Welcome lights;
✅Enhanced bluetooth (doar cu combox sau hi-fi);
✅Strobe effect (Anticeața-Faza scurtă)
✅Alte opțiuni la solicitare;

apelați cu siguranță la băieții de la Bimmer Coding, care se ocupă de codingul tuturor modelelor BMW E-Series, F-Series și G-Series!

Îi găsești pe pagina lor de Facebook, Bimmer Coding Moldova sau la numărul de telefon 060 500 900!

NICIUN COMENTARIU